مدیریت دعوا بین همسر و خانوادم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 132 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام روز بخیر .ببخشید میخواستم بپرسم من چجوری میتوانم دعوای میان خانواده و همسرم رو مدیریت کنم .نمیخوام روشون به هم باز بشه . متاسفانه در دوران عقد تنش هایی داشتیم که یکبار با هم صحبت کردن و به ظاهر رفع کردن . الان با کوچکترین حرکت همسرم خانوادم به من شکایت میکنن و قهر میکنن منم هر سری از همسرم میخوام جواب تند بهشون نده ولی واقعا دیگه نمیتونم همسرم رو کنترل کنم چون خیلی از مواقع حق با ایشونه .خودمم خیلی نمیتونم جواب بدم به خانوادم چون راضی نمیشن و همش روی نظر خودشون هستن . از این همه شکایت خسته شدم بارها به خانوادم گفتم هر کسی یه سری اخلاق خاص داره ولی اونا میگن باید هرچی ما گفتیم باشه میدونم اگه بذارم همسرم  بهشون  جواب بده ماهها قهر و جدایی پیش میاد من چی کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.
دوست عزیز عنوان نکردید که چند ساله هستید؟ چه مدته که ازدواج کردید؟ و درگیری همسر شما و خانوادتون در چه زمینه ای بوده؟ نقش شما در این درگیری ها چه بوده؟ چگونه مدیریت کردید؟
نقش شما بی نهایت مهم است.شما اگر می خواهید که احترام ها حفظ شود سعی کنید رفت و آمدها را کنترل کنید.
با همسرتون صحبت کنید و از اخلاقای خانوادتون و حساسیت هایی که دارند صحبت کنید و از او بخواهید که به خاطر شما و زندگی مشترکتان رعایت بکند.
با خانواده خود مخصوصا مادرتان صحبت کنید و از حساسیت های همسرتان صحبت بکنید و از انها بخواهید که به خاطر احترام به شما حرمت همسرتان را حفظ کنند.
اگر همسرتان پشت سر خانواده شما صحبت می کند سعی کنید اون موقع واکنش نشان ندهید و سکوت کنید و در یک زمان مناسب و مکان مناسی گفت و گوی موثر داشته باشید اول از همه به او بگویید که زندگی خودتان از همه چیز برای او مهم تر است و در حال حضر خانواده ی کوچک ما برایم بسیار باارزش است و از تو درخواست دارم که حرمت و احترام خانواده من را نگه داری این مسئله و این قانون ها را باید قبل از عقد می گذاشتید که این طور که پیداست صحبتی راجع به خانواده ها نکردید.

ودرآخراگر این مشکل حل نشد با مشاوری حضوری در ارتباط باشید

برایتان آرزوی موفقیت دارم

تجربه شما

کمتر رفتو امد کن