مدیریت خشم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 60 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من خیلی زود جوش میارم و عصبی میشم میشه کمکم کنین ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
عزیزم سوالتون خیلی کلی مطرح شده،
بفرمایید در چه مواردی عصبی میشید؟
نسبت به چه کسانی؟
و چه رفتارهایی از خودتون نشون میدید؟
و...

تجربه شما

سلام. چطور میشه جلو عصبانیتو گرفت؟ تا حدیه که همه جور حرفای ناراحت کننده ای به زبون میارم تا اروم بشم. البته خیلی سریع هم گریه میکنم. دو ماه ونیمه ک زایمان کردم تو دوران بارداری خیلی افسردگی داشتم

نمیدونم وقتی که مثلا کسی بهم زور میگه نمیتونم جوابشو بدم یا چیزی میخوام بهش نمیرسم داد باید بزنم ولی باز فورا آروم میشم ولی همون لحظه عصبانیتم شدیده .....