مصرف نوشیدنی نامشروع همسر و تاثیر آن بر فرزندم

سلام خسته نباشید. همسرم مدت دوسال اعتیاد شدید به تریاک داشته که چند ماهی است آن را کنار گذاشته و به الکل روی آورده یعنی قبل از اعتیادش و از زمان نوجوانی الکل مصرف میکرده اکنون مصرف الکلش روزانه است به طرزی که بعد از مصرف اصلا حالش دست خودش نیست و شوهرم به شدت عصبیه که بارها دعواهای شدیدی بینمون اتفاق افتاده و فرزندم دیده .پسرم ۴ سالشه و درست صحبت نمیکنه شوهری هر از گاهی پسرمو میبره توی بساط خودشون و به این بچه هم یکم میده منم نمیتونم جلوشو بگیرم چون باعث کتک کاری میشه پسرم روی این مساله خیلی حساس شده چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنین راه کار بهم بدین از آینده بچم میترسم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد

سلام خدمت شما دوست عزیز

با توجه به این که رفتار همسرتون نوعی سوء استفاده از کودک محسوب میشه میتونید به طور قانونی اقدام کرده و از مراجع قانونی کمک بگیرید و حتما این کارو بکنید چون مسئلهء جدی هست و به هیچ عنوان کوتاه نیاید چون قطعا رو آینده بچه تون تاثیرات نامطلوب زیادی به همراه داره هرچه سریعتر اقدام کنید .