مجازات نوشیدنی نامشروع

219 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام از همسرم دو دبه بزرگ نوشیدنی نامشروع دست ساز از خونه گرفتن مجازاتش چی هست؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر

بر اساس قانون مجازات اسلامی ، مجازات تهیه و نگهداری مشروبات الکلی حبس، شلاق و جزای نقدی میباشد. بسته به میزان و شرایط ارتکاب جرم هر کدام از آنها معین میشه.

موفق باشید

تجربه شما

سلام مجدد.

شش ماه تا یک سال بسته به نظر قاضی مربوطه، که البته قابل تبدیل باز هم با نظر دادگاه میتونه باشه.

مرسی .

حبسش معمولا چند ماهه؟؟

راسته میگن از ۶ ماه تا دو ساله