وقتی مصرف میکنه به كل يک آدم ديگه ميشه عصبانی بشه خودزنی ميكنه خوش باشه ولخرجی ميكنه چند بار باهاش سر اين موضوع قهر كردم كه بزاره كنار ولی دفعه بعدش دوباره انجام ميده بديش اينه موقعی هم كه قهر ميكنم باهاش خودشو انقدر ميزنه و گريه ميكنه مجبور ميشم دوباره آشتی كنم چيكار كنم ترک كنه اصلا راه داره؟😞

اطلاعات تکمیلی

سن ١٩ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام دوست من

مصرف الكل وابستگی ايجاد ميكنه و فرد مصرف كننده بايد برای ترک اقدام به درمان كنه زير نظر پزشک متخصص ترک اعتياد.

معمولا برای ترک الكل روش بستری پيشنهاد ميشه چون ترک بدون دارو و به تنهايی در منزل امكان پذير نيست و حتی ممكنه خطرناک هم باشه.

به همسرتون پيشنهاد بديد برای خاتمه اوضاع با شما به دكتر مراجعه كنن.

بهش بگيد شما ميدونيد كه ترک به تنهايی براش سخته و قصد داريد كمكش كنيد.

اگر همسرتون قبول نكرد سعی نكنيد بهش نزديک بشيد يا بهش سرويس بديد و اگر اعتراض كرد شما كوتاه نياييد و بخواييد اوضاع رو آروم كنيد.اگر خودزنی كرد شما همچنان به كارتون ادامه بديد و بهش متذكر بشيد كه تازمانی كه براي درمان اقدام نكرده وضع به همين منوال خواهد بود. اما اگر با شما همكاری كرد و به درمان آمد كمک و حمايتش كنيد.