کتک کاری دختر 11 ساله

سلام . ما توی کوچه ی بن بستی زندگی میکنیم که همه ی همسایه ها 1 یا 2 تا بچه دارند، بچه ها متاسفانه بیشتر اوقات بیرون میان و توی کوچه دوچرخه بازی یا خاله بازی میکنن من خیلی مخالف بیرون رفتن دختر 4 سالم هستم ولی وفتی صدای بچه هارو میشنوه و از طرفی چون تنهاست گریه و مقاومت میکنه برای بیرون رفتن و من ناچارا اجازه میدم بره بازی کنه یکی از دخترا 11 سالشه و بزرگتر از بقیه هستش ولی دست بزن داره و خیلی وقتها دخترمو میزنه یا هل میده یا توی سر و صورتش میزنه، البته دخترم شیطونه و گاهی روی مخ بچه ها میره و زورگویی میکنه و دختر همسایه عصبیه و میزنتش، من چندین روش امتحان کردم که دیگه دخترمو نزنه و بی فایده بوده اوایل از در دوستی و محبت وارد میشدم و بهش میگفتم تو بزرگ و عاقلی از طرف من نماینده باش و با بچه ها درست رفتارکن و مراقبت کن که بی فایده بود چند باری خودمو دخالت نمیدادم و رفتارهاشو نادیده میگرفتم بازم بی فایده بود چند باری تهدیدش کردم که اگه به کتک کاریش ادامه بده میزنمش یا به مادرش اطلاع میدم بازهم بی فایده امروز چنان زده توی سر دخترم که سرش باد کرده نمیدونم واقعا درموندم که با این دختر چطور برخورد کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
در کل با توجه به وضعیت فعلی جامعه کوچه رفتن خیلی خیلی اشتباه هستش.
بچه های دیگه رو که کتک کاری نمیکنن و از نظر سنی هم به دخترتون نزدیک تر هستن رو بیارید خونه اتون یا توی پارکینگ اون هم با نظارت مستقیم و پیوسته ی خودتون بازی کنن.