نگرانی برای احتمال ابتلای جنین به اوتیسم

سلام روز بخیر

هفته ۲۰ بارداری هستم، آزمایشها و سونوگرافی سه ماهه اول و دوم بارداریم هر دوش خوب بوده، اما همش فکر میکنم بچه ام اوتیسمه یا مشکل ذهنی داره، دارم خیلی از این ذهن آشفته عذاب میکشم

همش یه بچه با ظاهر اوتیسم تو ذهنم مجسم میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام وقت بخير.

شما به خاطر حساسيت زياد يا وجود سابقه اين بيماری در اطرافيان دچار افكار وسواسی شديد.

اين افكار هم برای شما هم فرزند شما بسيار زيان آور است.

اوتيسم بيماری نيست كه در جنينی مشخص باشد

اوتيسم از سه سالگی به بعد به صورت جدی مشخص ميشود

نکته مهم این است که افکار وسواسی همیشه آزاردهنده اند و بیش از ۸۰ درصد مبتلایان معتقدند افکارشان غیرعقلانی و غیرمنطقی است. وسواس فکری در شرایط پراسترس تشدید می شود.

 بهترین روش درمانی غیردارویی، کاهش استرس با فعالیت بدنی زیاد مثل شرکت در ورزش های گروهی، رفتن به استخر، کار، تفریح و مطالعه است. روش هایی مثل یادداشت کردن افکار مزاحم و توقف فکر هم موثر است.
پس افكار وسواسی رو از خودتون دور كنيد
و به روزهای خوب با فرزند دلبند سالم خودتون فكر كنيد.
مثبت انديش باشيد.