احساس ناامیدی در زندگی

سلام. زندگی را بیهوده میدانم فکر میکنم همه ما آخرمان خاک است پس تلاش چرا از مردم خسته و دلزده شده بسیار کم‌ حوصله مرتب به یاد عزیزترین فرد زندگیم که ۱۲ سال پیش از دست دادم هستم گاهی دلم میخواد خود را از این زندگی خسته کننده راحت‌ کنم ولی ترس از خدا و خیلی چیزهای دیگه نمیزاره امید چندانی برای زندگی ندارم و همیشه خواب آلود و خسته هستم و وقتی این خسته گی به اوج میرسد از خدا میخواهم که زودتر مرا بکشد کسی را برای درد و دل ندارم و معمولا با عزیز ترین فرد از دست داده ام درد و دل میکنم و هرگز امکان رفتن به مشاوره را ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.

آیا دلیلی دارد که نمی خواهید پیش مشاور بروید؟

دوست عزیز زندگی کردن در گذشته باعث می شود که زندگی در حال خود را از دست بدهید و فرصت های جدیدی که برای شما هست امکان های پیشرفتی که وجود دارد و هزاران مسائل دیگر را نخواهید دید و این فرصت ها را از دست خواهید داد.

زمانی که هدفی برای زندگی کردن ندارید و زندگی را پوچ تلقی می کنید پیامدی که دارد این است که همیشه خسته و خواب آلود هستید.

حتما باید با متخصصی در ارتباط باشید که زندگی کردن در حال را یاد بگیرید کتاب از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن ترجمه دکتر علی صاحبی کمک بسیاری به شما می تواند بکند.

و این را به خاطر داشته باشید که تا وقتی که خودتان نخواهید و در شرایطی که هستید احساس رضایت کنید هیچ کسی نمی تواند به شما کمک کند.

امیدوارم با هدف تغییر شیوه زندگی بتوانید کمک بزرگی به خودتان بکنید.

من در خدمت شما هستم برای اینکه کنارتان باشم

موفق و سربلند باشید