پرخاشگری و ناامیدی شوهرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 229 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام ممنونم که وقتتون رو برای من میذارین...همسرم یه مدت خیلی عصبی و پرخاشگر شده حالام حرف از مرگ و ناامیدی میزنه اون تازه 33 سالشه اصلا نمیفهمم دلیل این حرف شوهرم چیه اون میگه تا عید بیشتر زنده نیستم به دلم افتاده تو رو خدا بهم بگین حالش خوب میشه یا قطعا میخواد دور از جون اتفاقی براش بیفته من کلی گریه میکنم اما اون گوشش بدهکار نیست چنان راحت میگه رفتنیم که انگار عزراییل جلو در وایستاده ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تشکر از اینکه ما رو برای طرح سوالتون انتخاب کردید
با توجه به شرح حالی که دادید و اینکه مدتی هست پرخاشگر شده اند شاید در محل کارشان ویا ... مشکل و موردی پیش امده که فکرشان را درگیر کرده است به هرحال مواردی که عنوان میکنند بیانگر این موضوع هست که نیاز به مداخله روان درمانی دارند بهتر است خودتان به یک مشاورمراجع کنید ودر مرحله بعد از ایشان بخواهید در جلسه مشاوره شرکت کند
گاهی این موارد میتواند نشان از افسردگی باشد . حتما با یک مشاور و روانشناس صحبت کنید

تجربه شما

عزیزم شاید خدایی نکرده بیماره که عصبی شده و این حرف ها رو میزنه شاید مریض شده و نمیخواد به شما بگه

@همسرمparsa

دوست گلم نمیدونم اینروزا خستم کرده درکش نمیکنم دیگه

از نظرتون نهایت تشکر رو دارم مرسی که راهنمایی کردین منو