ناامیدی و عصبانیت بیش از حد

سلام. ۲۴ سالمه و ۹ ساله ازدواج کردم یک دختر ۴ ساله دارم

مشکلاتمون از اول ازدواج خیلی زیاد بود خانواده هامون هیچ جوره با هم جور در نمیان حتی خودمونم به زور با هم جور در اومدیم که الان داره خودشو نشون میده

بیش از حد عصبی هستم و پرخاشگر همیشه ناراحت و ناامید و افسرده

چیزی نیست که واقعا بتونه شادم کنه همه چی فقط برام یک سرگرمیه

سردرد های شدید دارم رگهای پشت گردنم تا پشت کتفم دائما درد و گرفتگی داره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
عزیز دلم شما ۹ سال پیش تقریبا ۱۵ ساله بودید حتی اگه همه شرایط‌رو هم خوب و درست فرض کنیم خود شما برای ازدواج بسیار نابالغ بودید و مسلما مشکلات زیادی سر راهتون بوده و شما تحمل کردید،متاسفانه این شرایط اونقدر آزرده‌تون کرده که از دردهای جسمانی صحبت کردید،می‌دونم براتون خیلی سخت گذشته و تا به اینجا با شرایط سازگاری کردید و حالا شما تنها نیستید و یه دختر ۴ ساله کنارتون دارید که خودش می‌تونه امید به آینده بیشتری بهتون بده،پیشنهاد من اینه که حتما به یک زوج درمانگر مراجعه کنید تا اگه موارد مشابه خوبی با همسرتون داشته باشید شناسایی بشه و مهارت‌های لازم رو آموزش ببینید و اگه تفاوت‌هاتون بیشتر هست هم مشاور قطعا می‌تونه راهنمای مفیدی براتون باشه...
با آرزوی شادکامی