اندازه کلاهک و پوشش کلیتوریس

سلام . من ۲۲ ساله و مجردم اندازه کلیتوریس و پوشش اون به ۲سانت میرسه بنظرتون طبیعیه باید چیکار نم این قسمت رو که عمل نمیکنن آخه من از هرکی پرسیدم میگن مال ما اندازه یه نخوده اصلا مشخص نیست ولی مال من بیرونه و خیلی بزرگه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اندازه کلیتوریس شما طبیعی است وجای نگرانی ندارد این مسائل به ژنتیک هر فردی بستگی دارد و نمی شود از روی گفتار افراد خودتان را با بقیه مقایسه کنید این کار غلطی است موفق باشید