مالکیت خانه بعد از طلاق

سلام. ما دو سال پیش یک آپارتمان قسطی خریدیم . که مبالغ را همسرم طی چند فقره چک پرداخت کرد قولنامه ای که توی بنگاه نوشته شد به نام من هست و هنوز یک چک باقی مانده . میخوام درخواست طلاق بدم میتونم خونه رو بگیرم از همسرم جدایی از مهریه یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
عرض معذرت بابت تاخیر در جواب

1. با توجه به این که قولنامه به نام شما هست قانون شما را به عنوان مالک می شناسد ولی همسر شما می تواند دادخواست اثبات مالکیت بدهد و به استناد مبالغ واریزی و شهودی که در این موضوع حتما وجود دارد نهایتا رای به مالکیت ایشان صادر می شود مگر شما بتوانید اثبات کنید وجوه واریزی متعلق به شما بوده است.

2. لازم بذکر است رویه برخی شعب نیز به این صورت است که مالکیت را متعلق به شما می دانند و همسر شما می تواند مطالبه مبلغ پرداختی جهت منزل را از شما استرداد کند و همین منزل را به عنوان مال شما توقیف نماید

موفق باشید
در صورت امکان حضوری با یک وکیل مشورت کنید
همچنین می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با اینجانب ارتباط بگیرید.