تغییرات خلق در بارداری

سلام باردارم هستم و تقریبا الان تازه وارد هفته ۷ شدم ولی از وقتی باردارم مخصوصا این روزها صبح ها که از خواب بیدار میشم تا عصر دلم میگیره و موقعی که تنها هستم میشینم فقط گریه میکنم، از دلشوره و اضطراب سرفه همراه حالت تهوع میاد سراغم، ولی وقتی که شب میشه یا اینکه سرم شلوغ میشه یکم آرومتر میشم، البته اینم بگم بعضی مواقع خاطراتی از گذشته که قبلا زیاد برام مهم نبودن و به فکرشون نبودم الان برام تازه شدن و زجرم میدن بنظرتون چیکار کنم، در حدی که نمیتونم حتی غذا بخورم، بنظرتون چیکار کنم نکنه افسرده شدم؟ خیلی نگرانم لطفا کمکم کنید، در ضمن از باردار بودنم هم ناراحت نیستم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
باید عرض کنم تمامی حالت های شما کاملا طبیعی است. تغییرات شدید هورمونی در این دوران روی سطح اضطراب و افسردگی اثر می گذارد و بسیاری از مشکلات بعدی ناشی از این تغییرات است.
بحث اضطراب و استرس و به همراه آن تهوع نیز جزو این دسته از مشکلات هستند. اگرچه تهوع به خودی خود نیز می تواند جزو نشانه های جسمی باشد که در کنار نشانه های روانی بروز پیدا میکند. از طرفی بروز افکار و مرور افکار تلخ از نشانه های همین تغییرات می باشند.
  حتما بشنوید : تهوع در بارداری
برای این مساله در قدم اول شما بایستی ورزش را به زندگی روزانه خود اضافه کنید. یکی از بحث های مفید در این دوران ورزش در بارداری است که اثرات مثبتی بر مادر و همینطور جنین دارد. همچنین برای زمان بارداری و پس از آن نیز شما از اثرات این ورزش و تحرک بهره خواهید برد.امروزه خوشبختانه  کلاسهای ورزش در بارداری و همینطور مطالب مفیدی در این مورد وجود دارد.
 حتما بخوانید : قوانین طلایی ورزش در بارداری
در قدم بعدی توجه به تغذیه است که این مساله نیز برای سلامت جسمی و روانی شما و جنین بسیار اهمیت دارد.
  حتما بشنوید : چند راهکار برای کاهش تهوع در بارداری
قدم سوم یادگیری فنون و روشهای ریلکسیشن و آرامسازی همراه با تنفس صحیح است که برای آشنایی با آن لینک ویدئو سمینار آموزشی کلینیک را برای شما قرار می دهم و همچنین می توانید از طریق جستجو در اینترنت و ویدئو های موجود و مطالعه کتاب بیاموزید.
  حتما ببینید : تمرین ریلکسیشن و تنفس
در نهایت درصورت عود این حالت ها حتما به مشاور برای بروز هیجانات خود و بررسی افکار مراجعه کنید.
موفق و پیروز باشید.