بدخلقی و دست بزن همسرم

سلام. بدخلقی همسرم آزارم ميده ٢٤ ارديبهشت امسال عروسيم بود از اون روز توی خونه زندانی شدم حق بيرون رفتن ندارم خودش تفريح گاهی ميبره. ميگم هرجا برم نميذاره ميگه بذار چند وقت ديگه با خودم حس ميكنم دارم افسردگی ميگيرم آخه من كسی بودم دائم بيرون يا حتی گوشی جلوش دستم بگيرم دعوا راه ميندازه مشاوره و هيچ جا نمياد مريض ميشم بهم ميگه دائم مريضی ميترسم بهش بگم لطفا بگيد چجوری باهاش حرف بزنم دست بزن به شوخی داشت الان جدی ميزنه همش هم ميگه كار كن خونه خودمون و اين و اون

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل كلفتي خونه شوهر و اقوامش😕 وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

علائمی که در مورد رفتار همسرتان مطرح کردید نیازمند بررسی دقیق و جامع توسط یک روانشناس مجرب است،احتمال وجود پارانویا در ایشان باید بررسی شود .

تلاش کنید با جلب اعتماد نظر ایشان به یک روانشناس مراجعه کنید .تشخیص و درمان این مسئله نیازمند صبر و کمک از متخصص به صورت جلسات حضوری و منظم است.

میتوانید مسئله تغییر خلق و روحیه خود را به عنوان علت مراجعه به درمانگر مطرح کنید تا با مخالفت همسرتان برای همراهی مواجه نشوید.