سلام خسته نباشید من 26 سالمه خودم نمیتونم حامله شم چون رحمم مادرزادی کوچیکه کلا پریود هم نمیشم ولی تخمدان هام اندازه هاش نرماله رفتم پیش متخصص گفتن باید دنبال رحم اجاره ای باشی حالا دکتر بهم گفته یک بسته قرص اچ دی بخور بعد 4 روز یا 7 روز قطع شدن قرص بیا سونو و همزمان گفته قرص اووبوست هم بخور 120 تا روزی 4 تا.

سوال داشتم ببینم اگه این دو تا قرص رو با هم بخورم اشکال نداره؟ اچ دی و اووبوست

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
باید ببینم علت تجویز پزشکتان چیست ؟در شرایطی جهت افزایش کیفیت تخمک تجویز میشود. آیا رحم جایگزین را پیدا کرده اید که اقدام به درمان کرده اید؟برای بررسی بیشتر به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید. روز خوش