آزمایش و سونو دادم . پریودهام  منظم و 28 روزه است . سونو که دادم روز 12 گفتن فولیکول 4 تا 7 میلیمتر  داری که به درد نخوره  . دکتر برام اووبوست و لتروزول تجویز کرد . ماه فروردین میخوام  اقدام کنم. حالا 50 تا اووبوست  دکتر گفت از الان بخور ولی اگر از الان شروع کنم 50 تا رو  تا 10 بهمن تقریبا تموم میشه و تا فروردین من یک ماه و نیم بدون دارو سپری میکنم . به نظرتون بهتر نیست صبر کنم و اووبوست رو از 10 بهمن شروع کنم به خوردن که تا آخر اسفند تموم بشه که به زمان اقدامم نزدیک باشه ؟

اگر الان بخورم زود نیست ؟

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام تاثير داروهاي مكمل گاهي زمان ميبره بهتر است زودتر مصرف كنيد