سلام وقت بخير طريقه مصرف قرص اووبوستovaboost كه محرك تخمك گذاري هست رو ميخواستم بدونم .و اينكه بايد در دوران خاصي مصرف بشه ؟ چند ماه بايد مصرف بشه و بعد براي بارداري اقدام كرد ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٤٢ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بستگی به شرح حال فرد دارد و نمی توان به این شکل بدون داشتن شرح حال بالینی دارو تجویز نمود باید تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید موفق باشید.