نحوه برخورد با شیطنت کودک 4 ساله

چجوری نسبت به کارهای بچه 4 سالم بی تفاوت باشم؟ درحالی که کارهاش پر از شیطنت و خطره دیگه خودم هم خسته شدم خیلی سرش داد و فریاد میکشم هرکاری میکنم نمیتونم بی تفاوت باشم کمکم کنید همش سرش داد میزنم که به حرفم گوش بده همه میگن بچت رو زیاد دعواش میکنی و با این حال از آینده ش میترسم😢

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام

عزیزم. شما که میدونی کارت نادرست هست. چرا کار نادرست را ادامه میدهی؟

اولا سعی کن بچه را مهدکودک بفرستی تا انرژیش اونجا تخلیه بشه

دوما کلاسهای ورزشی برای عصرهاش عالیه. حتما سه روز در هفته به کلاسهای ورزشی اختصاص بده

سوما کلی بازی میتونید با هم داشته باشید که هم سرش گرم بشه و هم شیطنتهاش به نحو مطلوب تخلیه بشه.

معمولا بچه ها در محیط کوچک آپارتمان محبوس میشوند و مثل فنرهای فشرده میشند و شیطنتهای طبیعیشون به شکلهای خطرناک بروز پیدا میکنه. شما باید راه را برای تخلیه هیجان و انرژیش باز بگذارید.

با هم بیرون بروید. دوچرخه سواری کنید. با پدرش کلاس شنا و فوتبال بره. حسابی خسته اش کنید. بزارید از بچگیش و از بازی لذت ببره. اون را با همسن و سالانش دوست کنید. دعواهای شما او را پرخاشگر و عصبی میکنه. قوانین را ساده برایش توضیح دهید و به او بگویید اگر فلان جور رفتار کنه چگونه تشویق میشه و اگر برعکس قانون عمل کنه فلان محرومیت را در پی خواهد داشت. با او با عشق و با احترام صحبت کنید و رفتار کنید. فرزند شما یک گِل خام در دست شما هست. تا شش سالگی میتوانید یک تندیس زیبا از او بسازید. میتوانید هم با بدرفتاری روح و روان او را تا ابد بیمار کنید.