شیطنت کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 61 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.من یه پسر ۲سال و ۳ماهه دارم که مدام در جنب و جوش و حرکته و حتی نمیشینه غذاشو هم کامل بخوره چند قاشق که خورد پا میشه و دوباره میاد و میره خیلی بهانه میگیره و نق نقو شده.من واقعا نگرانشم و نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم که بهتر شه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
برای غذا خوردن اشکالی نداره که کودکتون میره و برمیگرده فقط باید بهش بگید اگر شیطنت کنه و سیر نشه تا شام دیگه نمیتونه غذا ی برنج و خورشتی بخوره ( منظور این نیست که بچه رو از خوردن هر خوراکی ای منع کنید منظور فقط غذایی است که برای نهار یا شام پخته اید) برای غذا دادن به بچه اصرار نکنید با اصرار کردن در واقع کودک رو از توجه کردن به میل گرسنگی خودش کم توجه میکنید و اون رو به صدای خودتون یا تذکرات خودتون درباره غذا خوردن عادت میدید، به این صورت که اگر شما روزی در کنارش نباشید یا مشغول کارهای خودتون باشید ممکن است کودک درخواست غذا و اظهار گرسنگی نکند
درباره جنب و جوش و حرکت ابتدا توجه کنید که خراب کاری میکند یا خیر، سپس به خودتون توجه کنید که چقدر پیامهای بشین، نرو ، نکن دارید و سعی کنید این پیامها رو به حداقل برسونید تا زمینه لجبازی رو در اون تشدید یا محیا نکنید و در ازای اون محیطی رو برای بازی و ابراز هیجان برای کودک فراهم کنید برای مثال در فضای باز بازی کردن، با توپ بازی کردن و بازی هایی با گل رس.
موفق باشید

تجربه شما

خیلی ممنونم بابت راهنمایی تون