شیطنت و حرف گوش ندادن پسر شش ساله

سلام. یه پسر شش ساله دارم که خیلی شیطونه. نمونش جایی میریم اصلا بحرفم گوش نمیده همش برعکس عمل میکنه. تو خونه همش داد میزنه واسه هر چیزی. با همسن و سالاش هم ناسازگاره. یعنی بجای اینکه بازی کنه بازی بقیه رو بهم میزنه یا مثلا میخواد همش خودش برنده باشه. از ترس همین کارهاش زیاد بیرون نمیبرمش. خیلی حرص میخورم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام دوست عزیز.
زمانی که پسر شما داد میزند یا لجبازی میکند شما و پدرش چه عکس العملی نشان میدهید؟ در واقع عکس العمل شماست که رفتار و واکنش بعدی او را شکل میدهد. پس به این موضوع دقت کنید و کارهایی که تاکنون انجام میدادید تا از این نافرمانی کم کنید و موفق نبوده اید را مجدد تکرار نکنید.
با استفاده از روش های پاداش و تنبیه صحیح میتوان این لجبازی و نافرمانی را کنترل کرد. برای مثال رفتارهای مثبت او را پررنگ کنید و توجه مثبت به ان نشان دهید و در مقابل رفتار منفی بی توجهی کنید. برای این موضوع کتاب رفتار درمانی دکتر تبریزی را پیشنهاد میکنم که کاملا برای والدین کاربردی است.