تبعیض قائل شدن همسرم بین خانواده ها

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 111 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. ممنونم از مشاوره های خوب و راهتمایی های کارگشاتون. گاهی بعضی سوالات کوچیک مدت ها ذهنم رو درگیر میکنه و فکرم مشغوله. اما راهنمایی های مشاوران شما بسیاری از سوالاتم رو حل کرده. ممنونم از لطف و پاسخگوییتون.

ما همیشه در معقوله خانواده ها مشکل داریم، همسرم خیلی اهل "خانواده من، خانواده تو" هست (البته غیرمستقیم) و روی منم تاثیر گذاشته و من هم همینطور شدم. از من توقع داره کاملا با خانواده ش احساس راحتی کنم درحالی که خودش اینطور نیست. از لحاظ شب موندن، غذا خوردن، کار کردن، حاضره پسرمون یک هفته خونه پدرش بمونه و مرتب هم میگه اونا از ما بیشتر بهش میرسن و از خونه خودمون بیشتر بهش خوش میگذره ، ولی اگر یک صبح تا شب خونه پدر من باشه همش اصرار میکنه بریم بیاریمش. و یا اینکه وقتی پسرم با پدر و مادر من بازی میکنه شوهرم ناراحت میشه و حتی گاهی این رو به زبون هم آورده ، مثلا وقتی پسرم در حال بازی با پدربزرگشه و شوهرم میره بغلش کنه ، نمیاد بغل باباش و پدربزرگشو ترجیح میده. یا توی خیابون گاهی دوست داره بغل پدربزرگش باشه ، تا بغل باباش! و اینجور مواقع همسرم به شدت عصبی و ناراحت میشه. ولی مشابه تمام اینها با خانواده خودش هم پیش میاد و کلی هم از این موضوع کیف میکنه. من حق ندارم بگم پسرم دلش برای داییش یا پدربزرگش ( پدر من ) تنگ شده و اگر بگم شوهرم صحبت رو عوض میکنه یا خودشو میزنه به نشنیدن، ولی مرتب توی خونه صحبت دلتنگی پسرمون برای پدربزرگ مادربزرگ پدریشه. یک سفر شمال با خانواده من رفتیم، بعد سفر چندین بار گفت این سفر اصلا خوش نگذشت ! ولی تا حالا دو سفر با خانواده همسرم داشتیم و همیشه میگه این سفرها خیلی خوش گذشت نمیدونم کارم درست بوده یا نه، ولی توی این سفر آخر با خانواده همسرم، منم بهش گفتم این سفر اصلا خوش نگذشت. طبیعتا خیلی ناراحت شد ولی نتونستم و نخواستم بهش بگم خودت هم که همین حرفو برای سفر شمال زدی؟! ولی واقعا ناراحت شدم. نمیدونم توی این موضوعات تقصیر من تا چه حده و اشکالات من کجاست و اشکالات همسرم کجاست و چطور میشه این مسئله رو حل کرد ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بنا بر گفته های شما هر دو در یک دایره معیوب رفتاری هستید. وقتی یک موضوعی همیشه تکرار میشه حتما دو طرف در ماندگاری آن دخیل هستند.
بدون قضاوت یا سو گیری بعنوان نفر سوم به رفتارهلی خود توجه کنید که چطور در این چرخه رقابت اثبات والدین برتر افتادید :
تعریف از رفتار والدین خود؟
انتقاد از والدین ایشون؟
بی توجهی خانواده شما به همسرتان؟
بی توجهی خانواده همسرتان به شما؟
با پیدا کردن رگه های مزاحم و حذف آن و جایگزینی آن با یک رفتار مناسب تر میتوان این حساسیت را به حداقل رساند.
در وهله اول بپذیرید خانواده هرکدامتان برایتان مهتر است و اگر ایشون تعریف میکند شما سریع مقابله به مثل نکنید.
دوم حتما از رفتارهای خوب خانواده همسرتان تعریف کنید
سوم روی ناراحتی ها و غر زدن های همسرتان حساس نشوید و پیگیری نکنید فقط گوش کنید، بسیار سخت است جواب ندادن اما باعث میشود همسرتان حس کند شنیده میشود.
وقتی میزان حساسیت ها حس کردید کمتر شده در آرامش از احساسات خود صحبت کنید بدون متهم کردن یا ایجاد جو متشنج:
من ناراحتم برای اینکه حس میکنم چیزی در رابطه با والدینم تورو ارزده کرده و دوست دارم بعنوان همسرت با من حرف بزنی.
اگر بدون اینکه خشمگین شوید و جبهه بگیرید به حرف های ایشون گوش کنید بتوانید آنچه را که باعث این رفتارها شده درک کنید و اگر قابل تغییر نباشند حداقل بپذیرید و دیگر انقدر احساس تبعیض نکنید.
جاده زندگی تان پر از آرامش باشد.🌹🌹🌹

تجربه شما

جالبه منم همین مشکل رو دارم...به نظرم این جور مردها خاله زنک هستن