سلام.دخترم ۷ و نیم سالشه یه خواهر مجرد دارم دوتا خواهر دیگه هم دارم که ازدواج کردن خواهر مجردم بچه های اونیکی خوهرامو خیلی دوست داره دختر منم حسودی میکنه وقتی میریم خونه مامانم وقتی دوست داشتن خاله شو به پسرخاله ۴ سالش میبینه ناراحت میشه هی سعی میکنه جلب توجه کنه خواهرمم میدونه دخترم حسودی میکنه به اجبار به اینم محبت میکنه ولی انقد ظاهریه محبتش که معلومه.پسر ۴ساله خواهرم خیلی بچه شیرینیه منم دوستش دارم ولی پیش دخترم به روم نمیارم.دختر منم خوشگل خانومیه واسه خودش ولی زودرنجه،حساسه،یکم لوسه. کلا مامانمو خواهرمجردم ،خواهر بزرگمو بیشتر دوست دارن .مامانم اینا توقعشون ازمنم زیاده میخوان هر چی ازم میخوان براشون انجام بدم اگه ندم بهم رو نمیدن انگار من بهشون بدهکارم.اگه باهم بریم جایی دوست دارن از جیب من پول بره نه ازجیب خواهر بزرگترم درحالی که اون مغازه داره ولی من خانه دارم.میگن شوهرتو کارمنده، شما پولدارترین.دوست ندارم بخاطر جلب حمایت و توجهشون بهشون باج بدم .مامانم از خواهر بزرگتر و اونیکی خواهرم که مجرده حرف شنوی زیاد داره خرفای اونا بهش خیلی تاثیر میزاره.چکارکنم که هم حرمتا حفظ بشه ودلخوری پیش نیاد.بعضی وقتا احساس میکنم تنها شدم 😞 خواهر بزرگترم خیلی حسودی منو میکنه وقتی یه ضرر مالی میبینیم نمیدونه از خوشحالی چیکار بکنه شوهرشم همینطور.چندین بارم بخاطر دعوای دخترم با پسرخالش باخواهرام بحثم شده وقهر کردیم و دوباره آشتی کردیم،کلا من دستم نمک نداره اصلا هرچقدر بهشون خوبی کنم آخر سر یه حرفی یا یه چیزی پیدا میکنن خوبیامو میشورن میبرن.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر باعث ناراحتيتون ميشه
عزيزم اين حساسيت فرزندتون قطعا نياز به كنترل داره و تا حدودي نسبت به سنش طبيعي است اينكه فكر كنه يك فرد جديد جايگاه او را گرفته ،اما بايد با او صحبت كنيد
اينكه بچه هاي سن كم شيريني خاص خود را دارند قابل انكار نيست اما اين شدت احساسات را ميتوانن خانواده مديريت كنند
ما بايد ياد بگيريم در زندگي توقعي از فردي نداشته باشيم چه از نظر مالي چه عاطفي اگر ميبينيد محبت ها به فرزند خواهرتون بيشتره يا ارتباط دو بچه باعث تنش خانوادگي ميشه مدتي سعي كنيد زماني كه خواهرتون منزل مادرتون نيست برويد .
دوست عزيز وقتي اين همه از رفتارها ناراحت هستيد و اسيب ميبينيد چرا رابطه خود را محدود نميكنيد و سعي نميكنيد سرگرمي براي خود ايجاد كنيد كه انقدر هر رفتاري براتون اذيت كننده نباشه
عزيزم قرار نيست هرچيزي از زندگي شخصي شما را همه بدانند كه باهر خللي اسباب خوشحالي ديگران فراهم شود .ما خودمان هستيم كه حد و مرز و چهارچوب براي ديگران تعريف ميكنيم .