بیماری پارانوئید همسر و تصمیم برای زندگی

سلام. من پنج ماهه ازدواج کردم متوجه شدم شوهرم بیماری پارانوئید داره که از من پنهان میکنه پارانوئیدش هم خیلی شدیده توهم زیاد میزنه بعضی وقتها حالتهاش خطرناک میشه و میل جنسی یا توان جنسیش هم ضعیفه متاسفانه در این پنج ماه سه بار رابطه جنسی داشتم و اینکه با روانشناسی صحبت کردم این بیماری قابل درمان نیست حالا نمیدانم تکلیفم چیست حس میکنم اینجا آینده ای ندارم حامی هم برای زندگی بعد طلاق ندارم لطفا کمکم کنید ضمن اینکه بیشتر روزها در عذابم همسرم هر روز فکر میکند من زیر لب به او فحش میدهم و سر این مسئله شدید دچار نگرانی و استرس شدم که آخرش چه میشود چون نوشیدنی نامشروع هم میخوره هر روز بدتر میشه

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما و ممنون از اينکه مشکل تان را با ما در ميان گذاشتيد،
اگر تشخيص روان شناس اين بوده که همسر شما دچار مشکل سوءظن هست، قاعدتاً بايد به مشاوره تان با ايشان ادامه دهيد. اينکه مشاور فقط بگويد همسر شما پارانوئيد است کافی نيست. شايد هم خودتان به مشاوره ادامه نداده ايد.
به هر حال برای گرفتن مناسب ترين تصميم، اطلاعات زيادی از زندگی شما مورد نياز است که بايد در جلسات مشاوره به شخص روان شناس بدهيد تا بتواند کمک تان کند. حتی ممکن است خودتان هم به برخی درمان ها نياز داشته باشيد. مسئله شما، يک مسئله خاص است که نمی شود با چند توصيه عمومی به آن پرداخت و حلش کرد.
معلوم نیست شدت مشکل همسرتان در چه حدی است، اما حدس می زنم خودتان را خیلی «دست و پا بسته» فرض می کنيد و محتوای متنی که نوشته ايد خیلی از روی ناامیدی و انفعال است. به احتمال زياد، همسر شما مشکلاتی دارد که ارتباط با شما را سخت می سازد، اما خوب است که از سمت خودتان هم به اضطراب های زياد و بيمورد، بزرگنمايی ها، زود کنار کشيدن ها، نااميدی ها، و ... خودتان فکر کنيد. بدانید که هر مشکلی راه حلی دارد و زندگی، سراسر حل مسئله است. اگر مشکل تان جديست، برای حلش به دنبال راه حل های جدی باشيد، نه معجزه، خيالبافی، يا اينکه یک نفر به شما دقيقاً بگويد که چکار کنيد.
کار مشاور هم این نیست که مشکل شما را حل کند. او مسئله را برای شما باز می کند و طوری آن را به خودتان نشان می دهد که تا به حال آن را آنگونه نديده بوديد و بعد کمک تان می کند تا خودتان تصميم بگيريد.
بنابراين حتماً توصيه می کنم به مشاور مراجعه بفرماييد. دنبال راه حل های آبکی نباشيد و از دوست و آشنا هم در اینمورد راه حل نخواهيد. مراقب باشيد تا زمانی که وضعيت زندگی تان روبراه نشده است، بچه دار نشويد.