همسر پارانوئید

ببخشید من 39سالمه و نه ماهه که خونه پدرم هستم دوتا فرزند پسر دارم4ساله و دوسالو نیمه که گذاشتم پیش شوهرم. شوهرم به همه خیلی شکاک و بدگمانه تاوقتی مطابق میلش رفتار کنم خیلی خوبه باهام اما خدا نکنه بانظرش مخالف باشم خونه رو برام زندان میکنه شده تا دوماه هم باهام حرف نمیزنه بعضی وقتا وسایل خونه رو هم میشکنه بار دومه که تاپای طلاق میرم شوهرم نسبت به خانوادم بدبینه و نمیذاره رفت و آمد کنم تا حالا گوشیم رو چک نکرده یاتهمت خیانت جنسی نزده بهم اما تو چیزای دیگه شک داره یکبار به شوخی گفتم کاش بمیری راحت شم روز بعد دیدم رو سرم وایساده میگه میخوای انقد روغن بریزی تو غذا تا منو بکشی؟خیلی هم خودشیفته اس و به خانواده خودش خیلی اعتماد داره اما به من اصلا اعتماد نداره حتی سوییچ ماشین وسند خونه رو هم جا نمیذاره اصلا بهم محبت نمیکنه و تو همه اتفاقایی که میفته منو مقصر میدونه.ضمنا چند سال پیش تو جییش قرص متادون پیدا کردم اما ترکش دادم.بعد ترک کردن بدتر شد تو شهر غریب زندگی میکنیم و کلا باهیچ کس رفت و آمد نداریم منم خسته شدم از این وضعیت

 بنظرتون شوهرمن پارانوئید داره؟ و بنظرتون من ازش جدا بشم یا راهکاری داره که درمان بشه؟بین دوراهی گیر کردم ضمنا ایشون بیماری خودش رو قبول نداره

اطلاعات تکمیلی

سن 39 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

تشخیص این اختلال اینگونه نیست که با ۴ تا خط بتوان تشخیص داد..ایشان باید توسط روانپزشک بررسی شود تا به تشخیص دست پیدا کنید..قطعا براش درمان هست و دارو هست .اینکه می‌فرمایید بیماری خودشان را قبول ندارد این بیماری به قول شما از طرف چه کسی تایید شده؟اگر از جانب پزشک بوده که شده وسیله تحقیر شما.اگر نظر شماست که واقعا با این اوصاف که به همسرتان میگید بمیرد(ولو در خستگی و فشار)و بهش یادآوری میکنید که بیمار هست کاملا شخصیت و غرور ایشان را با خاک یکسان کردید چه نوازشی دریافت می‌کند که باشما مهربان باشد؟و در آخر با روانپزشک مشورت کنید تا عوارض پس از ترک را برایتان شرح دهد و از آن بکاهد.