پارانوئید همسر

سلام نامزد من گوشیمو چک می‌کنه اما من یکبار خواستم ولی دیگه نخواستم گوشیشو بده چک کنم اما احساس میکنم بهم شک داره یا دنبال یه بهونه است

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اگر نامزد هستید بهتر است به این نکته دقن بیشتری کنید که ایا فردی شکاک هستند یا خیر
چراکه در زندگی مشترک این رفتار بسیار ازاردهنده است. با ایشان صحبت کنید و بگویید دوست نداریو گوشیتان را چک کنند و واکنششان را زیر نظر داشته باشید همچنین دفن کنید در بقبه جوانب زندگی ایا به روابط شما حساس هستند یا خیر
توصیه میکنم از انجایی که هنوز ازدواج نکردید باهم نزد مشاور بروید تا نشخص شود افکار شک دارند با خیر