تشخیص اختلال پارانوئید

سلام. چطوری بفهمم نامزد دخترم پارانوئیدی هست یا نه ؟ چه سوالهایی ازش بپرسم که جوابشون بهمون کمک کنه.؟

اطلاعات تکمیلی

سن۱۹جنسیتزنشغلمجردوضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

پارانوئيد يك نوع بيماری بدگمانی شخصيتی است .  مشخصه اين افراد : بی اعتمادی و شكاكيت نافذ و فراگير نسبت به ديگران  شكاک بودن ، بدگمان بودن ، بی اعتمادی دائم به همه افراد ، متخاصم ، تحريک پذير خشمگين .به همسر خود سو ءظن بيمار گونه دارند ،اهل دعوا و مرافعه هستند  ،دائم مداركی دال بر تخلف ديگران از قانون جمع ميكنند .

معمولا حسود  -تودار - سرد -مرموز -

همواره حالت آماده باش به خود ميگيرند زيرا دنيا را مكانی تهديد آميز تلقی ميكنند .

همواره منتظر نيرنگ و فريب ديگران هستند .

بسيار كينه ايی و به راحتی از گناه ديگران نميگذرد .او سخت ميبخشد . قهرهای طولانی ميكند .و اگر برنجد سرد ميشود و خيلی راحت قيد ديگران را ميزند .

دوستان صميمی كمی دارد چرا كه دومی از صميميت ندارد و از نزديک شدن به آدم ها ميترسد .

هميشه دلخور و ناخشنود است و كينه می ورزد. مكررا بدون دليلی به وفاداری همسر خود شک ميكند .

با كوچكترين اتفاق و صحبتی احساس ميكند به شخصيت يا اعتبارش لطمه وارد شده است و فورا واكنشی خشمگينانه نشان ميدهد يا به مقابله ميپردازد .

به ديگران اعتماد نميكند ، زيرا ميترسد ديگران از اطلاعاتی كه او به آنها ميدهد بر عليه خودش استفاده كند .

بهتر است برای تشخيص بهتر به يک روانشناس مراجعه كنيد ، اگر شكاكيت نامزدشان خفيف است  ، ميتوانيد به  مشاور مراجعه كنيد و سعی در درمانی داشته باشيد .

شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌹