درد عضلات شکم در هفته 8 بارداری

سلام. من هفته ۸ بارداریم طبق سونوگرافی . عضله های شکمم درد می کنه حتی عضله های پهلوم حالتی که مثلا ورزش می کنیم عضله درد می گیریم اونجوری آخه چرا؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل لیسانس و خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز این مسئله به علت تغییرات هورمونی در دوران بارداری به وجود می آید واین مسئله طبیعی است وجای نگرانی وجود ندارد  بهتر است استراحت کافی داشته باشید موفق باشید