تقویت عضلات لگن با تمرین کگل

سلام ازتون راجع به ضرر یا فایده کگل برای کسی که شقاق داره پرسیده بودم ولی شما گفتید که فیشرها با ضعف عضلات کف لگن و فشار آوردن بیرون زده میشوند. فکر میکنم منظورتان بواسیر بوده باشد. چون شقاق با فیشر که من دارم باعث اسپاسم عضله مقعد میشود، البته من دوبار به جراح مراجعه کردم که جراحی کنن ولی گفتن به دلیل ضعف عضلات لگن نباید جراحی کنم! سوال من این بود که من برای اینکه دچار بی اختیاری نشم میتوانم کگل انجام بدهم ؟ شقاق را بدتر نمی کند؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
وقتتون بخير
بايد بدانيد كه اسپاسم در عضله اي به معناي قوي بودن ان نيست
درست است كه عضلات مقعد انقباض بيش از حد دارند اما ضعيف هستند
شما براي اصلاح اين اسپاسم و انقباض غير طبيعي كگل را انجام دهيد
همچنين براي از بين رفتن ضعف و حساسيت منطقه كه به علت فيشر ايجاد شده نيز بايد كگل را انجام دهيد.
انجام كگل و ديگر تمرينات تقويت كننده عضلات كف لگن هيچ عارضه اي ندارد.
روزانه ٣ مرتبه و هر بار حدود ١٠ تكرار از انقباض داشته باشيد
هر انقباض را ٥ شماره نگه داريد و ٧ شماره استراحت بين هر انقباض داشته باشيد