سلام خسته نباشین . یکی دوبار به خاطر جذب روغن به پوستم روی شکمم سشوار داغ گرفتم البته در حد یکی دو دقیقه میترسم به جنینم آسیب رسیده باشه ۳۳ هفته هستم. چون شنیدم سونوی سه بعدی به خاطر حرارت بالاش ممکنه مایع دور جنین رو به جوش بیاره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر مشکلی برای جنین شما به وجود نیامده است موفق باشید