آیا حرارت بخاری برای جنین مضر است؟

سلام لطفا منو راهنمایی کنید خیلی خیلی نگرانم.😢😢😢 از قبل بارداری سرما خوردم بخاطر همین احساس سرما میکنم و تمام طول بارداریم رو پشت به بخاری خوابیدم و کمرم رو گرمِ گرم نگه داشتم. ولی ظاهرا کارم اشتباه بوده و گرما برای جنین مضره. الان ابتدای هفته ششم بارداری هستم. چقدر احتمال داره که جنینم تو مدت دوهفته با این دمای بالا آسیب دیده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن30جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید این گرمایی را که شما ذکر کرده اید به جنین آسیبی نمی زند اما از این به بعد برای احتیاط این کار را انجام ندهید موفق باشید.