شرایط طلاق گرفتن توافقی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 103 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

من خیلی ممنون میشم بهم جواب بدید

اگر بخوام توافقی از همسرم جدا بشم چه مدت زمان لازم داره؟ اگر من تنها وکیل بگیرم کارم سریعتر میشه؟ اگر اون هم وکیل بگیره چی؟

تو نت خوندم که اگه هر دو بریم این موسسه ها و وکیل بگیریم یک هفته ای انجام میشه بدون حضور خودمون. ایا اینطوریه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر
اگر شما و همسرتون در تمامی مسائل (مهریه،جهزیه،حضانت طفل،...)توافق داشته باشید احتیاجی به وکیل نیست و خودتون میتونید اقدامات لازم رو انجام بدید و تقریبا هم یک هفته این پروسه طول میکشه
موفق باشید

تجربه شما

سلام

با وکالت طلاق سه ماه طول کشید تا جدا شدم