مشاوره برای طلاق توافقی

سلام خسته نباشید مشاور محترم

از شما میخوام من رو راهنمایی کنید چون سن کمی دارم. من در 15 سالگی با تائید خواست خودم نامزد کردم و الان 18 سالمه و تقریبا سه سال میشه که عروسی کردم. اینم بگم که من با میل خودم ازدواج کردم. پدر مادرم میگفتند هر چی خودت بگی بعد چون آنقدر تماس میگرفتند از سمت همسرم که بیان خواستگاری پدر مادرمم راضی شدن. من واقعا سنم کم بود عقلم نمیکشید چی به چیه فکر میکردم خیلی خوبه. شب خواستگاری من شرط گذاشتم که درس بخونم و همسرم  قبول کرد گذشت و نامزد کردیم .وقتی نامزد بودیم من همه جا میرفتم و میومدم تنهایی آزاد بودم شوهرم گیر نمیداد. اما بعد عروسی متوجه شدم که ایشون دوست ندارند من هیچ جا تنهایی برم. حتی نمیتونم تنهایی برم مغازه  یا خرید کنم یا خونه مادرم برم. یا باید خودش ببره یا پدرم بیاد دنبالم یا برادرش ببره. من واقعا رنج میبرم از این موضوع. همدیگه رو دوست داریم عاشق همیم. با اینکه وضع مالیمون خوب نیست اما باز هم من باهاش کنار میام. این موضوع آزادی نداشتن زن در خانوادشون موروثیه. حتی مادرش که الان 60 سالشه تا حالا تنها نرفته جایی. یا مثلا تا حالا خونه پدر مادرش تنهایی یک شب نمونده با شوهرش همه جا رفته و برگشته. حتی تا به حال در محرم و ماه رمضان مسجد و عزاداری نرفته. همسر من هم این عقیده رو داره .واقعا وقتی میبینم اطرافیانم اینقدر  راحت میرن و میان اعصابم خرد میشه شوهرمم هیچ جوره اخلاقش رو عوض نمیکنه یعنی نمیتونه .حالا من هم بهش گفتم درس که نمیزاری بخونم سرکار هم نمیزاری برم آزادی هم ندارم. بیا توافقی جدا شیم مهریه رو هم قسط بندی میکنی. ایشون هم راضی شده چون واقعا شوهرمم جوونی نکرده هیچ جا نرفته رفیق بازی نکرده اونم دوست داره یه کم آزاد باشه. قرار گذاشتیم دوستانه جدا شیم. میترسم از یه طرف هم طلاق بگیرم بعدا زندگیم خراب شه یا گیر یه آدم بدتر بیفتم خواهش میکنم  من رو راهنماییم کنین و اینکه دوست دارم دکتر بشم بعد طلاقم و یه هدف دارم. اما از حرف مردم هم میترسم بعد از طلاقم چه حرفایی پشتم باشه .خواهش میکنم راهنماییم کنید.من خیلی شوهرم رو دوست دارم و وابستش هستم اما خب میخوام عاقلانه فکر کنم

اطلاعات تکمیلی

سن18جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما و ممنون از اينکه مشکل تان را با ما در ميان گذاشتيد،

طلاق به عنوان آخرين راه حل  اگر واقعاً آخرين راه حل باشه می تونه مفيد باشه. اما در مورد رابطه شما من مطمئن نيستم که زمانش فرار رسيده باشه.

قبل از تصميم به جدايی، حتماً توصيه می شه که از مشاوره و روان درمانی بهره بگيريد.

اگر چه همسرتون با دانشگاه رفتن شما مخالف هست، اما الان، مشکل اصلی شما، وجود او نيست، بلکه احساس بلاتکليفی در مورد آينده است. در مورد حرفه پزشکی و ساير آمال و آرزوهايی که داريد، واقع بين باشيد و خيال پردازی نکنيد. برای قبولی در رشته پزشکی، لازم هست روزی حد اقل 8 ساعت و به مدت يک سال درس بخونيد. آيا با شناختی که از خودتون داريد، می تونيد اين کار رو انجام بديد؟ اگه پاسختون مثبت هست، پس، از همين فردا شروع کنيد. در امتحان کنکور شرکت کنيد و رتبه مورد نظر رو کسب کنيد و به خودتون و همه نشون بدهيد که تونستيد به خواسته تون برسيد. من مطمئنم شما اگر در رشته پزشکی قبول بشيد، شرايط به نفع شما تغيير خواهند کرد. اگر تغيير نکرد، اون وقت به طلاق فکر کنيد!

کاملاً متوجه شرايط محدود کننده زندگی شما هستم و بهتون حق می دم که احساس ناراحتی کنيد، فقط می خوام اين رو به شما بگم که آگاه باشيد گرفتار اين خطای فکری نشويد که : "من زمانی می تونم درهای تازه ای به زندگيم باز کنم، که درِ اين رابطه غلط رو بسته باشم." به عبارت ديگه، "هيچ اتفاق خوبی برای من نخواهد افتاد، مگر آنکه اين اتفاق بد فعلی از زندگی من پاک شده باشه!"

از طرف ديگه، زندگی به خاطر حرف مردم هم دليل درستی نيست! شما که نمی خواهيد به دليل اينکه پشت سرتون حرف نزنند، يک عمر، اشتباهات قبلی را تکرار کنيد!

توصيه می کنم حتماً قبل از هر تصميمی به روان شناس متخصص مراجعه بفرماييد. تصميم به جدايی بايد با در نظر گرفتن همه جوانب امر، شامل نقاط قوت و ضعف شخصیت خود شما، مسائل مالی، وضعيت خانوادگی، مهارت های اجتماعی، فاصله بين "وضع مطلوب" و "وضع موجود"، و ... همراه باشه.

مراقب باشيد در اين وضعيت، بارداری براتون پيش نياد.

موفق باشيد.