قرص اووبوست ، لتروزول و اقدام به بارداری

سلام دکتر به من اووبوست و لتروزول تجویز کرده اند برای بارداری روزی دو عدد لتروزول از سوم پریودم تا پنج روز و اووبوست یک عدد تا وقتی که باردار بشم مکرر ادامه بدم من قرص لتروزول هفت روز مصرف کردم به اشتباه مشکلی پیش نمياد و احتمال بارداری زیاده با مصرف این قرص؟!

اطلاعات تکمیلی

سن22جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

در مصرف قرصهای هورمونی دقت بیشتری باید کنید ضمن اینکه پزشک هم باید به تعداد نسخه کنند. به هر حال نگران نباشید . هر ماه حدود ۱۵درصد فرصت بارداری دارید. موفق باشید