حساسیت به نامزد و رفتار آزاردهنده

سلام لطفا من رو راهنمایی کنید آخه خیلی زجر میکشم

من نسبت به نامزدم خیلی حساسم جوری که اگر کنارم باشه و گوشیش زنگ بخوره فکر میکنم جنس مخالفش پشت خط هست یا وقتی بیرون هستیم بدم میاد به کسی نگاه کنه و دوست ندارم اصلا بره بیرون فکر میکنم اگه بره بیرون یکی دیگه رو واسه خودش پیدا میکنه من بعضی وقتها بهش گیر میدم ولی اون قسم میخوره با کسی جز من رابطه ای نداره ولی من بهش شک دارم آخه به گوشم رسیده قبل از من با زن داداشش رابطه داشته ولی نمیدونم در چه حد بوده این رابطه وقتی با زن داداشش حرف میزنه من اذیت میشم نمیدونم چه جوری برخورد کنم باهاش بیشتر وقتها به جای اینکه حرف بزنم قهر میکنم در مقابل کارهاش.. همش استرس دارم که از دستش بدم بهم میگه تو نرمال نیستی بهم ابراز علاقه نمیکنه میگه خودت میدونی دوست دارم اگر بهت بگم لوس میشی اوایل همیشه بهم ابراز علاقه میکرد ولی الان چون حساس بودند من رو فهمیده دیگه به زبون نمیاره ولی من میخوام بهم بگه مثلا اگر بخواد جایی بره و به من نگه یا با دوستاش بره بیرون نمیدونم حسودیم میشه یا بدم میاد یه حسی بهم میگه باهاش قهر کن دوست دارم همش نازم رو بکشه همش منتظر اونم که بهم زنگ بزنه یا پیام بده خودم هیچ اقدامی نمیکنم نمیدونم شاید غرورم نمیذاره میگم فقط خودش باید بیاد سمتم بعضی وقتها فکر میکنم از من دلسرد شده ولی با خودم میگم اگه دوستم نداشت که خودش رو درگیر من نمیکرد یه مدت هم سو تفاهم پیش اومده بود یک ماه باهاش قهر کردم ولی بازهم من رو ول نکرد همش تو فکرم که این ساعت الان کجاست با کیه داره با کی حرف میزنه...

من اصلا دوست ندارم اینجوری باشم چون واقعا دارم اذیت میشم میخوام عادی باشم عادی رفتار کنم مثل بقیه ولی یه حسی از درونم نمیذاره تو رو خدا راهنماییم کنید از این حس و فکرهای بد راحت شم

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

نکته مثبتی که در شما میبینم این هست که خودتون متوجه هستین که رفتارتون غیر عادی هست و زیاد دارین حساسیت بخرج میدین
این رو بدونین که اگر به این رفتار ها ادامه بدین احتمال زیادی داره که ایشون شما رو ترک کنه یا احساسش نسبت به شما کمرنگ بشه
راجع به اینکه فرمودین قبلا یک اشتباهی داشته عرض کنم خدمتتون که شما در زندگی گذشته هر کسی کنکاش کنی حتما یه نکته ای پیدا میکنی

این مهم هست ک الان ایشون فقط شما رو دوست دارن و تمایل دارن با شما باشن

هر مردی در عین حال که باید به همسرش وفا دار باشه  و وقت خودش رو با خانمش بگذرونه یک مواقعی نیاز داره تنها باشه یا با دوستای خودش باشه درست همون طور که هر خانمی دوست داره یه زمانی رو به خودش و دوستاش اختصاص بده

نگرانی های شما کاملا بی موردهست خصوصا اینکه شما قهر کردید و ایشون برگشته پس این نشون میده که دوست داشتن ایشون هم زیاد هست هم واقعی

غرور خودتان رو بزارین کنار باهاش صمیمی بشین به هر طریقی بهش بفهمونین که شما هم ایشون رو دوست دارین و همیشه منتظر نباشین ابراز احساس از طرف اون باشه

مسلم هست که با توجه به رفتار شما از دوست داشتن شما خیلی خاطر جمع نیست ،پس شما بیشتر به ایشون رسیدگی کنین تا اون هم صد برابر به شما ابراز عشق کنه

طوری رفتار نکنین که کسی که دوستون داره از دست شما برنجه یا خدایی نکرده ترکتون کنه
چون بد ها به شدت پشیمون میشین
تو دنیایی که خیلی از دوست داشتن ها پوشالی هست بیشتر مراقب عشق و صمیمیت خالصانه ایشون باشید
با نامزدت خیلی ملایم صحبت کن و بگو میدونم رفتارم طبیعی نیست من سعی میکنم رفتار مناسبی داشته باشم ولی تو هم تلاش کن تا به من کمک کنی .موفق و در پناه خدا باشید