رفتار آزاردهنده همسر

عرض سلام و ادب و خسته نباشید. حدود 7 ساله ازدواج کردم و خودم 34 سالمه و شوهرم 32 سالشه مشکلم برمیگرده به بی مسئولیت بودن شوهرم که کارای منزل از خریدای خونه گرفته تا کارای تعمیراتی خونه مثل تعمیر شیرآب و... به موقع انجام نمیده بعد از صد بار گفتن انجام میده( من باخانواده شوهرم دو ساله قطع ارتباط کردم  اما مانع شوهرم برای رفت و آمد باخانوادش نشدم و ایشون رفت و آمد به خونشون دارن ) اما مامانشون هر وقت کاری داشته باشن ایشون حتما براشون انجام میده قبلا هم رابطه داشتم همینطور بود اما به من که میرسه میگن الان کار دارم نمیرسم در صورتی که مامانش به پسرای دیگش نمیگه کاری که داشته باشه فقط به شوهر من میگن در حالی که جاریام با خانواده شوهرم رابطه خوبی دارند دیگه از این وضعیت خسته شدم همیشه بهش میگم اول خانوادت بعد دیگران هر چی هم اعتراض کنم بدتر میکنه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻

ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
شما در برخورد با همسرتان نباید به دنبال تغییر او باشید بلکه این سوال بزرگ را از خود بپرسید که من چه تغییری بکنم تا او تغییر کند ؟
این وضعیت را بپذیرید که همسرتان بی مسئولیت است،این شمائید که باید رویه تان را تغییر دهید تا همسرتان مسئولیت پذیرشود .به طور یقین بپذیرید رفتار همسرتان با تغییر رفتار شما تغییر خواهد کرد و شما انعکاس تغییر رفتار خودرا در رفتار همسرتان خواهید دید .شما درباره مسئولیت پذیر تر کردن همسرتان  در این ۷سال چقدر تلاش کرده اید ؟
به دنبال علت باشید ،ممکن است بدون اینکه آگاه باشید با رفتارها و کارهایی که انجام میدهید بی مسئولیتی همسر خودرا تشدید کنید .به جای سرکوفت و اعتراض به او سعی کنید از دانش خود برای تشویق او در جهت درست بهره بگیرید .
نادیده گرفتن و یا برعکس غر غر کردن تغییری در رفتار او ایجاد نمیکند .از نقاط قوت و توانایی های او مشتاقانه تعریف کنید .با همسرتان لجبازی نکنید .ار برچسب زدن به همسرتان حذر کنید ،او را برای انجام وظایفش ترتیب کنید .تلاش کنید تا خواسته ها و نیازهایتان را در فضایی دوستانه و صمیمی ،بدون سرزنش و تحقیر با او در میان بگذارید .انتظارات خود را روشن و شفاف مطرح کنید .و بگویید دوست دارید این کار را برای شما انجام دهد .از سرزنش و اینکه چرا برای مادرش انجام می‌دهد ،و این رفتارهای او باعث سلب آرامش  شما شده خودداری کنید .عبارتی نظیر :”تو اصلا مسئولیت پذیر نیستی “گره ایی از مشکلات شما باز نمیکند ،بلکه کاربرد مکرر همین عبارت باعث می‌شود ،همسرتان بیشتر در این نقش فرو رود و واقعا قبول می‌کند بی مسئولیت است .
صبور باشید و  از کارها و قدم های کوچک شروع کنید  ،فقط روی تقاضایتان محترمانه و بدون پرخاشگری پرفشاری کنید .

                     شاد و موفق باشید🌷🙏🏻