رفت و آمدهای آزاردهنده مادرشوهر

سلام من 3 ساله ازدواج کردم از اولش مجبور شدم با مادرشوهرم زندگی کنم خیلی اذیت شدم اما بخاطر زندگیم تحمل کردم حالا بعد از این همه سختی مستقل شدیم ولی مادرشوهرم دم به ساعت میاد خونمون از اومدنش ناراحت نیستم اما هر چیزی اعتدالش خوبه هر روز میاد همه جا نگاه میکنه شبیه بازرس زود میره دوباره میاد. شوهرم میگه میاد ببینه کم و کسری نداشته باشی آخه این کم و کسری کجاهو فضولی کجا

من به تازگی باردار شدم خیلی معذبم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر. دوست عزیزم منزل شما حریم شخصی شما محسوب شده و مدیریت میزان رفت و آمدها به عهده شما و همسرتون هست. با توجه به اینکه بعد از مدتی زندگی در یک محل مشترک با مادر همسرتون به منزل جدید نقل مکان کردید احتمالا در ذهن ایشون مرزها و حریمها تفکیک نشده اند و ورود به منزل شما را خالی از اشکال میبینند. در این زمینه از طریق مهارت جرات ورزی، بیان کردن موقعیت و شرایط و در دسترس نبودن میتوانید شرایط جدیدی رو برای مادر همسر تعریف کنید. به طور مثال با توضیح شرایط بارداریتون بگید که برنامه ی روزانه تون به این صورته که تا ساعتی از روز در حال استراحت کردن هستید و ترجیح میدید بعد از ساعت مشخصی اطرافیان به دیدن شما بیایند ، یا اینکه دوست ندارید سرزده به منزل شما بیایند و حتما قبل از آمدن تماس بگیرند. با گفتگوی احترام آمیز ولی قاطعانه احساس واقعی خودتون رو از این مدل ارتباطی بیان کنید و به همسرتون هم بگید که قصد نظم دادن به منزل خودتون رو دارید و همکاری ایشون با شما در این زمینه حمایت خوبی هست که میتونه ارامش رو برای شما ایجاد کنه. موفق باشید