سلام. يه ساله ازدواج كردم يه بچه سه ماهه دارم توی اين شهرم غريبم شوهرم چند وقته بددهن شده دست بزنم داره ديشب سر يه چيز الكی باهم بحث كرديم آبروی منو پيش خانوادش برد هر چی تونست به من گفت و بهم توهين كرد آخرشم من اومدم خونه ولی اون نيومد امشبم فكر كنم نياد ديشب خيلی خواهش كردم بياد ولی منو زد و هلم داد آخرش بهش گفتم اصلا نيا و اومدم خونه

اطلاعات تکمیلی

سن٢١جنسیتزنشغلخانه دار وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

دوست عزيز ميتونم احساس شما رو درک كنم كه الان چقدر حس بدی داريد و احساس طرد شدگی داريد ولی بايد خبر خوبی بهتون بدم كه احساسات گذرا هستند و ممكنه دو روز بعد از احساس فعلی هيچ خبری نباشه .

و اما در مورد همسرتون و رفتارش ،ببينيد اينهايی كه گفته شده از جانب شما و از زاويه ديد شماست و ما اصلا نمی دونيم درون همسرتون چی ميگذره كه عكس العملش اين بوده .پيشنهاد من به شما اينه كه بدون در نظر گرفتن اتفاقات قبلی (هرچند ميدونم خيلی سخته) سعی كنيد با ايشون ارتباط موثر برقرار كنيد يعنی مثل يک بالغ به دور از لجبازی و رفتار تلافی جويانه و البته بايد بهتون بگم ممكنه در ابتدای ارتباط و صحبت كردنتون با موانعی مثل جواب ندادن، جواب سربالا دادن، لجبازی كردن و....روبرو بشيد ولی بايد صبور باشيد و اجازه بديد همسرتون هيجانات منفی اش رو تخليه كنه بعد ميتونه با قسمت منطقی مغزش با شما وارد بحث و گفتگو بشه اونوقت ميفهميد مشكل چيه ازچی ناراحته؟ بعد ميتونيد با همكاری هم برای مشكلات پيش اومده راه حل ارائه بديد . اين مسئله نيازمند صبوری و زمان هست تا به نتيجه مطلوب برسيد .

موفق باشيد