سلام خسته نباشید من یازده ماه است  زایمان طبیعی کردم از بعد زایمان تعادل خودم رو ازدست دادم تو راه رفتن یا ایستادن یانشستن ام ارای دادم نرمال بود ولی من مدام اینجوری میشم  شیر هم میدم خواهش میکنم جوابم رو بدید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام گاها ضعف عضلانی وبدنی بعلت زایمان وبار داری سخت وگاها کمبود ویتامین های گروه Bمیتونه علت باشد والبته بررسی دقیق کارامد است