سلام. آیا کسی میتونه با داشتن چند پیام که بهش چیزی نسبت دادیم که نتونیم ثابت کنیم ازمون شکایت کنه و ثابت کنه مشکل روانی داریم برای گرفتن عدم صلاحیت مادر؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با درود

متن پيامک های منظور شما ميتواند حامل موضوعاتی باشد كه جرم ميباشد در صورت فوق، مخاطب شما ميتواند عليه شما شكايت كند اما اين موضوعات دليل بر داشتن بيماری روانی نيست و به خودی خود نميتواند موجبات اثبات هيچ گونه حقی باشد.

در صورت نياز به راهنمايی بيشتر پيامكها را در خصوصی ارسال نماييد.

موفق و مؤيد