علت شلوغ کاری بچه در مهمانی

46 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و وقت بخیر، پسر من ۱۴ ماهش هست  وقتی تو خونه هست یکسره دوست داره  بغلم باشه و یک ثانیه نباید از جلوی چشمش دور بشم حتی برای رفتن به سرویس بهداشتی چون وقتی برم خیلی گریه میکنه و بدتر از همه وقتی خونه کسی مهمونی باشیم شلوغ بازی و کارهای بدی میکنه و به همه چیز دست میزنه که ممکنه تو خونه این کارو نکنه، علت این کارهای بد چیه ممکنه بچه عصبی باشه؟ البته اینقدر این کارهاش منو عذاب میده که خود من هم خیلی عصبی شدم نمیتونم خودم رو جمع و جور کنم به نظرتون این کارها بخاطر عصبی شدن من هست  یا کنجکاوی یا فضولی خودش؟ ممنون که راهنمایی میکنید.

اطلاعات تکمیلی

سن۲۶جنسیتزنشغلخانه دار وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز

نگرانی تون رو درک ميكنم كودک شما در سن و سالی هست كه حس استقلال داره و اين ويژگيه رشدش هست و كاملا طبيعی . به همه چيز دست ميزنه . كنجكاوی ميكنه. با شما مخالفت ميكنه و اين دليل نميشه كه كودک شما عصبی هست . شما بايد سبک فرزندپروری تون رو تغيير بدهيد تا رفتارهای مطلوب در كودكتان ايجاد شود و با تحسين و تشويق و تعامل مثبت اين مسيله حل ميشود . در مورد اينكه از شما يک لحظه جدا نميشود يعنی تنها هم نميخوابد اصلاً بدون شما هيچ كجا نمی مونه؟🙏🙏🙏😘😘😘

تجربه شما

درود به شما، چرا بدون من میمونه اما وقتی ببینه تو خونه جلو چشمش نیستم شروع میکنه به صدا زدن و گریه کردن، پیش مامانم میمونه و بهونه و دلتنگی منو با نشانه اعتراض و شلوغ کاری نشون میده اما وقتی سرش گرم باشه نبود من رو یادش میره اما تو خونه خیلی اذیت میکنه وقتی منو نبینه نمیدونم از چیزی میترسه یا فقط این حس تنهایی هست که اذیتش میکنه، نمیدونم چجوری باید این حالت رو ازش دور کنم

@mahan_zm

سلام مامان عزيز

شما بايد به يک روانشناس كودک مراجعه كنيد و فرزندپروری رو آموزش ببينيد تا رفتارهای درست در كودكتون شکل بگيره🙏🙏🙏😘😘😘