با سلام و خسته نباشید. من یک دختر 2/5 ساله دارم که وارد هر میهمانی که میشه از ابتدا میترسه و سرش در سینه من میکنه و میلرزه بعد کم کم خوب میشه و یواش یواش وارد جمع میشه و مثل بقیه خوب و رفتار میکنه میخواستم بدونم باید چیکار کنم این رفتار طبیعیه البته در پارک و درمیون بچه ها اصلا اینطور نیست فقط در میهمانی ها . بازم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل کارشناس مالی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام

وقت بخیر

نه ... اصلا نگران کننده نیست... اینکه میگید بعدش اوکی میشه پس مشکلی نیست اون هم به مرور درست میشه.