با عرض سلام من به راهنماییتون نیاز دارم مادر من با خانواده همسرش قطع رابطه کردند ولی همسرم کم و بیش مطلع هستند و به من اصرار دارند که ما رفت و آمد کنیم ولی من دلم نمیخواد و همسرم میگه اونا خوب هستند باید بریم و من نمیخوام برم چطوری راضیش کنم که نریم

اطلاعات تکمیلی

سن22جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

مطلبی که میفرمایید مهم و البته جدی هست. منظور از خانواده همسر مادرتون همون فامیل پدری یعنی عمو و عمه و ... هستند؟

آیا همسر شما فقط اصرار به رفت و آمد با این افراد رو دارند یا کلا اجتماعی و اهل رابطه هستند؟

رابطه همسرتون در فامیل خودشون چطوری هست؟

همسرتون در رابطه با اختلاف مادر و فامیل چه قدر میدونند و دلیل اصرار به رفت و آمدشون چی هست؟