داروی امپی سیلین و تعیین جنسیت

سلام . عفونت مجراری ادراری داشتم که دکتر برام امپی سیلین نوشت و هر شش ساعت یک عدد ...دیشب یدونه خوردم خوابیدم کمرد درد زیادی اومدسراغم

سوالم اولم اینه من در اقدام برای بارداری هستم و روز تخمک گذاری نزدیکی داشتم ممکنه برای بارداری این دارو خطرناک باشه؟

سوال دوم اینکه این قرص محیط بدن رو اسیدی نمیکنه که در تضاد با رژیم پسردار شدنم باشه

و سوم اینکه آیا عفونت ادراری تاثیری بر جنسیت دارد ؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر این دارو مجاز است حتی اگر باردار باشید میتوانید استفاده کنید .نه بیماری ونه دارو تاثیری بر جنسیت ندارد.موفق باشید