اعتیاد به بازی کامپیوتری در همسر

با سلام یک بار قبلا هم این سوال رو مطرح کردم ولی چون به نتیجه نرسیدم دوباره میپرسم...!

همسرم مدام پای کامپیوتر هست و دایم درحال بازی کامپیوتری و من خیلی نارحت و نگران هستم. شبها تا دیروقت. صبح ها به محض بیدار شدن از خواب بدون صبحانه! من چطور برخورد کنم؟؟؟ چطور راضی کنم این کارو نکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

 با سلام
استفاده کردن از موبایل و بازی های کامپیوتری  در ساعت های طولانی به اعتیاد تبدیل می شود. در نتیجه فرد به سختی می تواند انجام دادن آن را متوقف کند.

اما این که ایشان شب ها بازی م یکنند و صبح ها بدون صبحانه مشغول بازی می شوند باعث می وشد برای من سوال ایجاد شود که شغل ایشان چیست ؟ و منبع درآمد زندگی شما از کجا تامین می شود؟اما بجز این موضوع
با توجه به این نکته و با در نظر گرفتن احساس منطقی شما در مورد این موضوع نکات زیر را به شما پیشنهاد می دهم:

1- سعی کنید در یک فضای به دور از انتقاد، غر زدن و گلایه با ایشان گفتگو داشته باشید.
2- در ابتدای گفتگو ویژگیهای مثبت و مواردی که در ایشان و رابطه شما جذاب است را برای اوبازگو کنید.
3- فقط در مورد همین موضوع انتظار خود را مطرح کنید و موارد و انتظار های دیگر را بازگو نکنید.
4-بعد از انجام دادن این موارد ابتدا بصورت شفاف و جدی درخواست کنید که حتما یک روز در هفته را بصورت کامل بازی نکنند و با شما و برای رابطه وقت صرف کنند.
5- سپس بیان کنید که این انتظار را دارید فقط صبح ها با شما صبحانه میل کنند و یا شب ها زود تر به خواب بروند یعنی یکی از ساعات شبانه روز را در نظر داشته باشید.

به مرور بعد از 2 الی 3 ماه سعی کنید این کار را تکرار کنید تا به هدف نهایی نزدیک بشوید.
اما در نظر داشته باشید که ممکن است این اتفاق هیچ گاه به صفر نرسد.

برای بیان انتظارات جهت تاثیرگذاری مناسب و بیشتر پیشنهاد میکنم کتاب ازدواج بدون شکست را مطالعه کنید.

موفق باشید.