مصرف آمپی سیلین در بارداری

سلام من هفته ۳۲ بارداری هستم و به علت داشتن عفونت دکترم آمپی سیلین ۵۰۰ که هر ۸ ساعت باید مصرف کنم و ایزوپرین تجویز کرده.میخواستم بدونم آمپی سیلین که آنتی بیوتیک هستش عوارضی برای جنین نداره؟؟؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر مشکلی برای جنین شما به وجود نمی آید می توانید برای درمان عفونت خود تحت نظر پزشک از این آنتی بیوتیک استفاده کنید بهتر است از قرص ایزوپرین به مدت محدود استفاده کنید موفق باشید.