زندگی با شوهر بداخلاق و تعصبی

سلام خسته نباشید. من با همسرم مشکلات خیلی زیادی داریم همسرم خیلی تعصبیه خیلی حساس و خودخواهه . همش با بی احترامی و القاب زشت با من صحبت میکنه تمام جملاتش دستوریه و منو فقط کلفت خونه میدونه و  هر وقت من اعتراضی میکنم که بهش بر بخوره یا کتک میزنه یا فحش میده و  میگه اگه ناراحتی برو طلاق بگیر عصبیه و  فقط خودش و خانوادشو قبول داره و هنوز توو کارهاش از پدرو مادرش مشورت میگیره و اصلا نظر من براش مهم نیست .به انداز نیازم بهم پول نمیده و نمیزاره خودم برم سر کار چون شکاک و تعصبی هم هست. دیگه از دستش خسته شدم دوست دارم طلاق بگیرم ولی مهریه ام فقط ۱۴ تا سکه هست و چیزی هم به نامم نیست و یک بچه هم دارم که دلم نمیاد اونو ول کنم تو رو خدا راهنماییم کنید چیکار کنم مشاوره هم نمیره اصلا

اطلاعات تکمیلی

سن۳۲جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. ممنونم. شرایطی که توصیف کردید بسیار ناراحت کننده است. ولی اطلاعات کمی ارایه دادید. همه ی محتوای پیام گله و شکایت بود. نمیدونم چند سال هست که زندگی مشترک دارید. ولی حتما خصوصیات مثبتی هم وجود داشته که ادامه دادید. آیا این رفتارهای منفی از همون ابتدای زندگی وجود داشتن؟ آیا تغییر لحن کلام شما، ممکن هست تغییراتی در رفتار ایشون ایجاد کنه؟ با توجه به اینکه مشکلاتی که توصیف کردید متعدد هستن، پیشنهاد می کنم حتی به تنهایی به مشاور مراجعه کنید و با توجه به اینکه فرزند دارید؛ با کمک مشاور راهکارهایی رو بررسی و اجرا کنید. انشالله بی نتیجه نخواهد بود.