بد بینی و تعصب

سلام

۲۳سالمه و دوساله عقد کردم و الان مشغول کارای عروسی هستیم

موضوع اینه که خیلی بد بین و حساسم

البته دلیل های خیلی زیادی دارم برای بد بینی

چیزایی دیدم و فهمیدم و سرم اورد که باعث شد من بدبین بشم

از بی اهمیتی و مسخره بازی

تا دروغ و خیانت و...

بخشیدم!که زندگیم پابرجا بمونه گذاشتم پای سن کمش و شرایط زندگیش

خودش میگه الان عوض شده

کاری به این ندارم که راست میگه یا نه

موضوع اینه من الان بیشتر از یک ساله بهش بدبینم

هرچی میگه باور نمیکنم

بهش شک میکنم حتی وقتی اهنگ غمگین بزاره دعوامون میشه چون فکرم میره جاهای بد

اگه تیپش یکم جلوباز و اینا باشه دیوونه میشم

اگه چشمش بچرخه عصبی میشم

زندگی رو برای اون و خودم جهنم کردم!

مقصره صد در صد اونه چون کاراش اینطوریم کرد من اینطوری نبودم

ولی من که بخشیدم میخوام بتونم افکارمو درست کنم و بد بین نباشم

نمیدونم چجوری

اصلا میتونم درست کنم یا دارم خودمو گول میزنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت مرد شغل ازاد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام آقای محترم
چه خوب که خودتان رفتار خودتان را می بینید، به جای این که کس دیگری رفتارتان را به شما گوشزد کند.
اعتماد مهم ترین مسیله در رابطه است و لازم است ما خیالمان از بابت کسی که زندگیمان را با او شریک می شویم راحت باشد، اما نکته ی مهمی که وجود دارد این است که ما و طرف مقابلمان بایستی خودمان اعتماد برانگیز باشیم نه  این که کسی ما را مجبور یا کنترل کند، چون در این صورت اعتمادی اصلا به وجود نمی آید. بنابراین این رفتارهای شما کمکی به تغییر رفتار یا ایجاد اعتمادی که می خواهید نمی کند، اما می تواند تاثیر کاملا معکوس ایجاد کند، یعنی طرف مقابل را از دست شما ذله و سپس دور کند و بعد این دوری شما را نگران تر و عصبانی تر کند.
لازم است طرف مقابلتان را همان طور که هست ببینید و دست و پای اضافه برای تغییر دادن او نزنید، چرا که به اندازه ی یک عمر، که هیچ، به اندازه ی یک روز هم نمی توانید کسی را کنترل کنید. دو حالت وجود دارد یا طرف مقابلتان کاری خلاف تعهد انجام نمی دهد، که اصلا بی اعتمادی شما بی احترامی به اوست یا به شما واقعا تعهد ندارد که چنین فردی برای زندگی مشترک مناسب نیست و با زور هم تغییر کردنی نیست و شما هم نمی توانید کسی را تربیت کنید.
در ضمن فراموش نکنید که همسر شما یک دختر جوان با سلایق امروزی است بنابراین شما نمی توانید انتظار داشته باشید آرایش و لباس پوشیدن و سلیقه ی موسیقی او یا هر چیز دیگری امروزی نباشد. فراموش نکنید، همسرتان اگر از ترس به روی شما هم نیاورد اما در دل از شما رنجیده خواهد بود. کنترل کردن مناسبتی با عشق ندارد، بلکه نشان دهنده ی احساس نا امنی ماست.