تعصبی بودن مرد

سلام خسته نباشید ببخشید من یه سوال مهمی دارم و واقعا برای ازدواجم سردرگم هستم

آقایی که من باهاش آشنا شدم خیلی غیرتی هستن

یعنی آرایش زیاد رو قبول نمیکنن. موی خیلی بیرون رو قبول نمیکنن. لاک قبول نمیکنن. کفشی که پا مشخص باشه قبول نمیکنن

شلوار تنگ قبول نمیکنن و مانتو رنگ جیغ قبول نمیکنن

 اطرافیان میگن کسی که اینقدر گیر میده خودش از همه بدتر و هیزتره واقعا درسته؟

از خودش دلیل این ها رو که میپرسم میگه تو نمیدونی مردها چجور نگاه میکنن و به چه چیزهایی فکر میکنن منم دلم نمیخواد زنم جوری بگرده که توی دهن بیفته یا کسی اجازه به خودش بده که متلکی بهت بگه.

الان مشکل من اینه که میترسم از اینکه نکنه هیز باشه وسواس فکری داشته باشه یا بدبین و شکاک باشه و لازم به ذکره که مشوق و حمایتگر پیشرفت من هست و میگه که تو باحجاب باش هرکاری میخوای انجام بدی و مثلا میگه حالا تیپ آزادتر برای مهمونی اشکال نداره و مهمونی هست و تو ماشینی و خودم میبرم و میارمت

من دوگانگی برام ایجاد شده. دوست ندارم همسر ایندم واقعا از روی بدبینی این چیزها رو بگه

ولی اگر واقعا این توی ذات مردها باشه من مشکلی ندارم

من دوگانگی دارم چون هر سه مورد رو دیدم

یکی از خونواده مون هست که خیلی محدود میکنه مثل خواستگارم و خودشم اهل هر چی بوده

یکی هم محدود نمیکنه و آزاد گذاشته اما باز هم اهل هر چیزی بود و هست

یکی دیگه هم محدود میکنه

اما به پاک بودنش شکی ندارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز

موضوع غیرت در اکثر موارد اشتباه جا افتاده. اکثر افراد فکر میکنن زمانی غیرت معنا پیدا میکنه که فرد روی خانواده و به اصطلاح  ناموس خودش حساسیت داشته باشه و به هیچ عنوان نخواد کسی نظر سوءیی نسبت به افراد خانواده اش داشته باشه و البته اینکه  چه مرد و چه زن خواهان این هستند که همسرشون تنها برای خودشون باشه نه دیگران!به این ترتیب  فرد تعصب بی جای خودش رو به اسم غیرت توجیح میکنه . در این حالت فرد دچار بیماری میشه که به تبع اون شکاکی ، بدبینی و سوءظن هم صورت می گیره. در این نوع رفتار فرد کم کم به اسم غیرت ، همسر یا خانواده ش رو توی منگنه میذاره و تمام رفتارهای طرف مقابلش رو زیر کنترل خودش قرار میده.

به جرات میشه گفت که این رفتار هرگز غیرت نبوده و تنها تعصبات بی جایی هستش که فرد بر اثر افکار غلط فردی و بالاخص اجتماعی دستخوش اون شده و دید مسمومی به اطرافیان خود و زندگی و روابط مختلف بدست آورده. رفته رفته اثرات سو ناشی از این گونه افکار باعث دلسردی و  مشکلات فراوانی در رابطه با خانواده ، همسر و دیگر افراد خواهد شد.
در مورد این موضوع کاملا جدی قبل از ازدواج صحبت کنید و ببینید آیا میتونید با این شرایط کنار بیاید یا نه و تحت شرایط هیجانی و غیرمنطقی باهم موافقت نکنید.
حتما قبل از ‌پاسخ قطعی برای ازدواج جلسات مشاوره پیش از ازدواج رو شرکت کنید تا بتونید تصمیم درستی بگیرید.
شاد و پیروز باشید.