احتمال بارداری در دختره باکره

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 873 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام دختر باکره بارداریش چند درصده؟من همیشه بیست هشت روزه عادت میشدم الان سه روز عقب افتاد با نامزدم رابطه داشتم و باکره ام.تو روزچهاردم بودم

اطلاعات تکمیلی

سنمتولد 70جنسیتزنشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر رابطه جنسی داشته باشید ومایع منی داخل واژن ریخته شود احتمال بارداری وجود دارد موفق باشید

تجربه شما

سلام ممنونم .... ولی من الان عادت شدم ، ممکنه که همون لکه ببنی باشه ... آخه بوده ای جور شدن و فکر کردن عادت ماهانه هستند .... تست بدم الان مشخص میشه؟

@نفسjooooon_70

سلام اگر به خون ریزی افتاده اید احتمال بارداری وجود ندارد  اما اگر فقط لکه بینی دارید می توانید صبر کنید اگر تا ۳ روز آینده به خون ریزی نیافتادید از  تست بارداری استفاده کنید موفق باشید.