هفته 18 بارداری برای فرزند دومم هستم .ی دختره 2 سال و هفت ماهه دارم که واقعا دختر بسیار بسیار خوب و فهمیده ای هستش. دو روزه فهمیدم که فرزند دومم هم دختره . همسرم به شدت از این موضوع ناراحته. به قدری که واقعا با رفتارهاش منو اذیت میکنه . چه پیشنهادی دارید ؟ بنده خودم به شخصه هر آنچه که به صلاح بود رو از خدا خاستم ولی همسرم خیلی خیلی پسر دوست داره
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تون رو با ما مطرح کردید. تعیین جنسیت به کروموزوم مرد بستگی دارد و زن هیچ دخالتی در تعیین جنسیت ندارد. فیروزه سخندانی روانشناس و سکس تراپیست www.Sokhandani.com